Testimoni dan Perkongsian

TESTIMONI EMPAT PRACTITIONER PENSIJILAN NEO-CBT

Testimoni oleh 4 Practitoner Neo-CBT Sandakan, Sabah Lagi “TESTIMONI EMPAT PRACTITIONER PENSIJILAN NEO-CBT”

Link Testimoni Youtube

NEO-CBT BERKESAN DAN SESUAI UNTUK REMAJA – CIKGU CHEN

Testimoni Pn Chen seorang kaunselor sekolah tentang keberkesanan Neo-CBT. Lagi “NEO-CBT BERKESAN DAN SESUAI UNTUK REMAJA – CIKGU CHEN”

Cikgu Chen
Link Testimoni Youtube

PERKONGSIAN KES AD-HTP (ART DRAWING – HOUSE TREE PERSON) – MAHYANA MUKHTAR

Perkongsian Pengamal Master AD-HTP tentang keberkesanan aplikasi AD-HTP sebagai tools membantu perhubungan menolong. Lagi “PERKONGSIAN KES AD-HTP (ART DRAWING – HOUSE TREE PERSON) – MAHYANA MUKHTAR”

Mahyana Mukhtar
Link Testimoni Youtube

PERKONGSIAN PESERTA MLT YANG MERASAI KASIH SAYANGNYA

Pagi ini saya berdiri di balkoni dan berdoa kpd Allah agar sesiapa yg saya nampak lalu di depan saya 1. Diberi cahaya kasih sayang Allah… Lagi “PERKONGSIAN PESERTA MLT YANG MERASAI KASIH SAYANGNYA”

Peserta MLT/ 27 Ogos 2021
Link Kajian Kes

TESTIMONI APLIKASI TERAPI NEO-CBT DAN MLT DALAM KEHIDUPAN

Pada Sabtu lepas, sewaktu saya sedang sembahyang tahjud pada lebih kurang jam 4.45 pagi, saya terdengar bunyi tapak kaki orang berjalan-jalan di dalam rumah &… Lagi “TESTIMONI APLIKASI TERAPI NEO-CBT DAN MLT DALAM KEHIDUPAN”

Link Kajian Kes

SESI KLIEN SIMPTOM OCD (OBSESSIVE – COMPULSIVE DISORDER) OLEH PEMBIMBING AKRAB (RAKAN PEMBIMBING PERKHIDMATAN AWAM)

1. Selepas mengikuti Pensijilan Pengamal Neo-CBT (Neo-Cognitive Behavioral Therapy) pembimbing AKRAB ini memahami mengenai OCD. 2. Beliau dirujuk membantu klien/ kakitangan yang mempunyai masalah simptom… Lagi “SESI KLIEN SIMPTOM OCD (OBSESSIVE – COMPULSIVE DISORDER) OLEH PEMBIMBING AKRAB (RAKAN PEMBIMBING PERKHIDMATAN AWAM)”

Link Kajian Kes

TESTIMONI MENGIKUTI SESI MLT

Selamat petang, Prof. Izinkan saya memberi pandangan & maklum balas selepas Kursus Online MLT Tahap 1 di sini. Saya masih ingat (bukan memiliki tetapi menikmati🤭)… Lagi “TESTIMONI MENGIKUTI SESI MLT”

Chong Siew Kian, Sarawak 😉
Link Kajian Kes

Perkongsian Kes AD-HTP (Art Drawing – House Tree Person) oleh Dr Liyana

Perkongsian Kes AD-HTP (Art Drawing – House Tree Person) oleh Dr Liyana Lagi “Perkongsian Kes AD-HTP (Art Drawing – House Tree Person) oleh Dr Liyana”

Dr Liyana
Link Testimoni Youtube

MERASAI KASIH SAYANG MLT (MINDFULNESS LOVE THERAPY)

Assalamualaikum…… hari ini bangun pagi lebih SEDAR untuk berkenalan dan bersahabat dengan diri sendiri…. Lagi “MERASAI KASIH SAYANG MLT (MINDFULNESS LOVE THERAPY)”

Link Kajian Kes

NEO-CBT TERAPI YANG BERBEZA DAN BERKESAN UNTUK MERAWAT DIRI DAN ORANG LAIN.

Jasad saya hidup tapi jiwa saya mati. Saya hidup sebab saya bernafas je tapi saya tak gembira. Sakit dada, sesak nafas, muntah, sakit saraf mata Lagi “NEO-CBT TERAPI YANG BERBEZA DAN BERKESAN UNTUK MERAWAT DIRI DAN ORANG LAIN.”

Link Kajian Kes